Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο Cass Business School

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

stelios foundation

 

O Sir Στέλιος Χατζηιωάννου είναι ο πρόεδρος της easyGroup και είναι ευρύτερα γνωστός για την ίδρυση της easyJet σε ηλικία μόλις 28 ετών. Αποφοίτησε από το Cass Business School του City University London με μεταπτυχιακό τίτλο MSc in Shipping, Trading and Finance το 1988. Το ίδρυμά που έχει ιδρύσει, το Stelios Philanthropic Foundation, έχει δεσμευτεί να κάνει μια θετική, σημαντική διαφορά, χρηματοδοτώντας, εμπνέοντας και συμβουλεύοντας εκπαιδευτικές, επιχειρηματικές και περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες.

Μία από τις εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες του Ιδρύματος είναι η παροχή τουλάχιστον τεσσάρων (10) υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές (MSc) στους κλάδους χρηματοοικονομικής και επιχειρηματικότητας στο Cass Business School του City University του Λονδίνου.

Η αξία κάθε υποτροφίας είναι £10,000. Κάθε χρόνο τουλάχιστον ένας υπότροφος κατάγεται απο την Κύπρο, ένας απο την Ελλάδα, τέσσερις απο την Βρετανία και τέσσερις απο την υπόλοιπη Ευρώπη.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαμένουν μόνιμα στην Ε.Ε, να έχουν ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και οικονομική αδυναμία για συνέχιση των σπουδών τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 12 Μαΐου 2020, στις 16:00 BST

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Stelios Foundation καθώς και την ιστοσελίδα της υποτροφίας του Cass Business School.


Συντάκτης : Κρυσταλλίδης Παναγιώτης